telefon:+40 232 240 499    office@visaria.ro

Parchet Masiv

sigla COSWICK

Parchetul masiv

Parchetul traditional( intalnit si sub denumirea de parchet masiv sau parchet clasic) a fost,datorita extremei lui simplitati constructive, cel mai raspandit tip de parchet.Este format integral din lemn; in 99% din cazuri, pe piata se gaseste nefinisat( nelacuit / neceruit/ neuleiat), gata pregatit pentru slefuire si finisare. Prin frumusetea sa naturala si marea varietatede esente parchetul masiv poate completa orice stil decorativ asigurand spatial unde se monteazastil,valoare,personalitate si si frumusete.

Se pastreaza usor, este silentios, rezistent, economic sidurabil in timp la uzura si la varietatile climaterice, nu retine praful, mucegaiul, este usor decuratat, bun izolator acustic si este de o calitate extraordinara. In prezent exista o gama variata de parchet din lemn masiv:

– Esente din tara noastra: FAG, CIRES, PALTIN, NUC, STEJAR.

– Esente exotice: JATOBA, MERBAU, BAMBUS, TALI, TEC.

Parchetul masiv se poate monta finisat sau nefinisat.

Parchetul finisat:

Se monteaza repede si scuteste de ore de munca si curatenie. Lemnul prefinisat din fabrica permite o montare mult mai comoda.
Se elimina praful din procesul de slefuire, mirosul de bait silac, cat si timpul de asteptare pentru uscarea finisajului. Gama de nuante este suficient dediversificata pentru a putea alege aspectul dorit, fara a mai fi necesare baituri sau lacuri pentruacestea. In plus, garantia produsului este intre 15 si 25 de ani, fata de 3-5 ani cat este in cazullemnului finisat dupa montare, aceasta datorita faptului ca in fabrica procesul tehnologic definisare este mai complex rezultand finisaje mai rezistente si durabile. Montajul trebuie insa facutcu multa grija si meticulozitate pentru ca, eliminand procesul de finisare, eventualele stricaciuniaduse placilor de lemn nu mai pot fi remediate.
Parchetul nefinisat:

Ofera posibilitatea beneficiarului de a alege modalitatea in care se face finisajul ,se poate finisa silacuii de mai multe ori , fapt cel face mai durabil. In urma raschetarii finale, pot fi indepartateorice imperfectiuni. Totodata se poate obtine o gama mai larga de nuante cu ajutorul vopselelor ,lacurilor si baiturilor folosite. Pardoseala din lemn masiv poate fi slefuita si lacuita atunci candeste necesar (de regula se face o data la 10-15 ani). Aspectul final al pardoselei este influnetat side modul in care sunt taiate muchiile unei placi.

 

Parchet Karelia - Oak Story brushed antique
Parchet Karelia - Oak Story brushed arctic
Parchet Karelia - Oak Story FP
Parchet Karelia - Oak Story brushed Antique
Parchet Karelia - Oak Story Country Vintage
Parchet Karelia - Oak Story country vintage
Parchet Karelia - Oak Story FP
Parchet Karelia - Oak Story brushed New arctic

VISARIA DESIGN

Str. Pantelimon Halipa nr. 3
Cladirea C1, (vis-a-vis Baile Nicolina)
700612 Iasi
T: +40(0)232 240 499
M: +40(0)760 788 583
E: sergiu.visaria@gmail.com
W: www.visaria.ro
Website: http://www.parchet-iasi.ro
Email: visaria.iasi@gmail.com

Harta Locatiei

Click to open a larger map