telefon:+40 232 240 499    office@visaria.ro

Portofoliu lucrari

Bona Cleaner 5L

Bona Cleaner 5L

Bona Cleaner este o solutie detergent concentrat, usor alcalina pentreu curatarea pardoselilor din lemn, parchet si pluta lacuite. Are o noua formula mai puternica, pH neutru,fara multa spuma si care nu lasa urme reziduale. Se poate utiliza atat cu masina Bona Power Scrubber cat si prin metoda manuala de curatare.
BonaRemover

BonaRemover

Bona Remover este o solutie concentrata destinata indepartarii peliculei de Bona Polish si Bona Freshen Up. Se foloseste si pentru degresarea pardoselilor, si pentru indepartarea urmelor negre de la incaltaminte.
Polishgloss

Polishgloss

Bona Polish pentru parchet este o solutie de intretinere, pe baza de apa, destinata tratarii pardoselilor din lemn lacuite. Este disponibil in variantele Lucios si Mat, iar formula sa este imbunatatita cu poliuretan ce va conferi o suprafata foarte durabila. Varianta Lucios beneficiaza si de proprietati anti-alunecare in conformitate cu norma DIN 18032:2. Pardoselile din lemn tratate cu polish trebuiesc slefuite pana la lemnul crud inainte de refinisare.
SprayMop

SprayMop

Mentineti frumusetea parchetului dumneavoastra Cu noul Spray Mop de la Bona cureti si intretii parchetul dintr-o miscare. Este ergonomic si usor de utilizat. Spray Mop se asambleaza rapid iar cartusul pentru detergentul Bona special pentru parchet se reumple la fel de repede.

VISARIA DESIGN

Str. Pantelimon Halipa nr. 3
Cladirea C1, (vis-a-vis Baile Nicolina)
700612 Iasi
T: +40(0)232 240 499
M: +40(0)760 788 583
E: sergiu.visaria@gmail.com
W: www.visaria.ro
Website: http://www.parchet-iasi.ro
Email: visaria.iasi@gmail.com

Harta Locatiei

Click to open a larger map